Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
phone icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες +30 2311 212696

Δωρεάν μεταφορικά απο 60€ και πάνω

Ακτινίδιο.Ένα μικρο θαύμα για το δέρμα σας

Εκτός από ένα νόστιμο φρούτο με εξαιρετικά οφέλη για την υγεία, το ακτινίδιο είναι ένα μαγικό συστατικό που βοηθά στην σφριγηλότητα του δέρματος και στην εξαφάνιση των σημαδιών γήρανσης. Διαθέτει περισσότερη βιταμίνη C σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο φρούτο, ενώ ο καρπός του είναι πλούσιος, επίσης, σε κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, φυτικές ίνες και ιχνοστοιχεία.

Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και φημίζεται για την ιδιότητά του να καθαρίζει, να τονώνει και να ενυδατώνει το δέρμα. Ακόμη, το γεγονός ότι ενεργοποιεί το κολλαγόνο του δέρματος, το κάνει το ιδανικό αντιγηραντικό.

Βάλτε σήμερα κιόλας το ακτινίδιο στη διατροφή σας, αλλά και στο πρόσωπό σας.

Ας δούμε λοιπόν κάποιους από τους λόγους που το ακτινίδιο θα πρέπει να συνδεθεί με την ομορφιά και υγεία του δέρματος σας.

 

Αναζωογονεί το δέρμα

Τα ακτινίδια είναι πλούσια σε θρεπτικές ουσίες που είναι φιλικές προς την επιδερμίδα όπως οι βιταμίνες A, C και Ε. Περιέχει αντιοξειδωτικά τα οποία αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι περιέχονται και στις περισσότερες κρέμες προσώπου. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι τρεις αντιοξειδωτικές βιταμίνες καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύουν τα κύτταρα του δέρματος από την οξείδωση.

 

Μειώνει τα σημάδια της γήρανσης

Μία ακόμα θετική επίδραση των αντιοξειδωτικών είναι ότι επιταχύνουν την κυτταρική αναγέννηση. Έτσι, η τακτική κατανάλωση ακτινιδίου μπορεί να καθυστερήσει τα σημάδια φθοράς και γήρανσης της επιδερμίδας, όπως οι κηλίδες, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες.Μειώνει την εμφάνιση των λεπτών ρυτίδων και μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια και γι’ αυτό το λόγο είναι εξαιρετικό συστατικό για κρέμες και σέρουμ ματιών.

 

Αποτοξινώνει τον οργανισμό

Το ακτινίδιο είναι επίσης μια πλούσια πηγή διαιτητικών ινών, που βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το παχύ έντερο και την αποτοξίνωση του σώματος με αποτέλεσμα ένα πιο υγιές και καθαρό δέρμα.

 

Καταπολεμάει την ακμή

Ο πολτός του ακτινιδίου περιέχει φυσικό άλφα-υδροξύ. Όταν εφαρμόζεται τοπικά, έχει αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες και θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε και να απομακρύνετε τα βακτήρια που προκαλούν λοιμώξεις.

ILLICIT GK “LUXURY ME” snail & kiwi

Η σειρά με ακτινίδιο και σαλιγκάρι “LUXURY ME” της ILLICIT GK προσφέρει στο δέρμα σας όλες της ιδιότητες του υπέροχου αυτού φρούτου και σε συνδυασμό με το ελιξίριο σαλιγκαριου καθίσταται απαραίτητη για την φροντίδα του, παρέχοντας του έντονη αντιγηραντική προστασία.Ταυτόχρονα όλη η σειρά είναι κατάλληλη και για περιποίηση ματιών , χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον προϊόν.

Κλείσιμο

Illicit GK

SKIN CARE

Κλείσιμο

Είσοδος

Κλείσιμο

Καλάθι (0)

Το καλάθι είναι άδειο Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Illicit GK

SKIN CARE





EnglishGermanGreekRussian