Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
phone icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες +30 2311 212696

Δωρεάν μεταφορικά απο 60€ και πάνω

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας και primer σε ένα προϊόν; Κι όμως…

Η καθημερινότητα των γυναικών πλέον είναι πολύ απαιτητική.Πρωινό ξύπνημα, δουλειά, εξωτερικές δουλείες, σπίτι, οικογένεια και μέχρι το βράδυ μπορεί να είσαι στους δρόμους να τρέχεις σαν τρελή. Παρόλα αυτά θέλεις να είσαι περιποιημένη και να μην έχεις να ανησυχείς και για το μακιγιάζ σου.Ποιος ξέρει… μετά από μία δύσκολη μέρα μπορεί να καταλήξεις για ένα χαλαρό ποτάκι με τη φίλη σου και πως να το κάνουμε, δεν θα ήθελες να γυρίσεις σπίτι σου μόνο και μόνο για να περιποιηθείς ξανά από την αρχή το μακιγιάζ σου.

Αυτή τη δουλεία λοιπόν έρχεται να την αναλάβει για εμάς το primer, το οποίο είναι μία βάση που χρησιμοποιούμε πριν το μακιγιάζ μας για να κρατήσει περισσότερο στο πρόσωπό μας και να μην αλλοιώνεται ή ακόμα και να σπάει.Όσο άχρηστο προϊόν και να θεωρείται το primer από κάποιους λοιπόν, τόσο σημαντική δουλειά κάνει στο μακιγιάζ μας.Όταν όμως το primer σου περιποιείται και το δέρμα σου και έχει και αντιγηραντική δράση, τότε μιλάμε για κάτι υπέροχο.Η κρέμα ημέρας και ματιών “Luxury Me” με ελιξίριο σαλιγκαριού και εκχύλισμα ακτινιδίου είναι προϊόν που συνδυάζει αντιγηραντική κρέμα και primer.

MUA Στέλλα Γιάννηλερ, ιδιοκτήτρια “ΟRENDA” beauty hall.

Η MUA Στέλλα Γιάννηλερ μας εξηγεί τις ιδιότητες της κρέμας ,γιατί το χρησιμοποιεί για τα επαγγελματικά μακιγιάζ της και γιατί το προτείνει ανεπιφύλακτα και σε σας.

“Είναι καταπληκτικό και αποτελεσματικότερο άλλων παρόμοιων προϊόντων που έχω δοκιμάσει και σας καλώ να το δοκιμάσετε κι εσείς!

Θα δείτε πως:

Ενυδατώνει το πρόσωπο και βοηθά στην απουσία λιπαρότητας για περισσότερη ώρα.Προσφέρει ελαστικότητα έτσι ώστε να μην σπάει το μακιγιάζ. Γεμίζει τις λεπτές γραμμές του προσώπου, και μειώνεται αισθητά η όψη των ρυτίδων. Δίνει λάμψη στο πρόσωπο και μειώνει τις διχρωμίες, προσφέροντας ένα ενιαίο και φωτεινό αποτέλεσμα.Και τα πιο “λάθος” προϊόντα θα σταθούν πιο σωστά και για περισσότερη ώρα αναλύωτα.Είτε προτιμάτε ένα full face make up, με έντονη κάλυψη, είτε είστε λάτρεις του τρίπτυχου conceiler – μάσκαρα – γκλος, το primer είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά στο πρόσωπο σας.

P.S.: Η μυρωδιά είναι ένα συν που θα σας εκπλήξει ευχάριστα! Την αγαπώ!!! ”

Ευχαριστούμε πολύ την Στέλλα για την υπέροχη κριτική και καλούμε και εσάς να δοκιμάστε αυτό το υπέροχο προϊόν και φυσικά να μας πείτε τη γνώμη σας.

Κλείσιμο

Illicit GK

SKIN CARE

Κλείσιμο

Είσοδος

Κλείσιμο

Καλάθι (0)

Το καλάθι είναι άδειο Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Illicit GK

SKIN CARE





EnglishGermanGreekRussian