Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
phone icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες +30 2311 212696

Δωρεάν μεταφορικά απο 60€ και πάνω

Λάσπη νεκράς θάλασσας, το θαύμα.

  1. Ένα θεραπευτικό φυσικό προϊόν -σχεδόν θαύμα θα λέγαμε- γνωστό για  εκατοντάδες χρόνια είναι η λάσπη της νεκράς θάλασσας. Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό για την  λάσπη  είναι η χρήση της σαν ένα εξαιρετικό καλλυντικό και αναζωογονητικό προϊόν.  Ωστόσο η αλήθεια δεν είναι μόνο χρήσιμη, αλλά και ενδιαφέρουσα.

Στην αρχαιότητα οι άνθρωποι βουτούσαν το δέρμα τους στα νερά της Νεκράς Θάλασσας για να μπορέσουν να ανακουφιστούν από τις ασθένειες τους και να αποκαταστήσουν την υγεία τους. Την σημερινή εποχή, οι τουρίστες πλημμυρίζουν την περιοχή αυτή για να λάβουν άμεσα όλα οφέλη της Νεκράς Θάλασσας.

Τι είναι ακριβώς η λάσπη Νεκράς θάλασσας;

 Η οργανική φυσική λάσπη εξάγεται από τα ιζήματα της νεκρής θάλασσας και μοιάζει με μια γκρι παχιά πάστα. Εξαιτίας τις λοιπόν άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο επισκέπτονται την περιοχή και αυτό γιατί έχει πλούσια και μοναδική σύνθεση. Περιέχει  μπεντονίτη, σωματίδια χαλαζία, άσπρη άργιλο, άλατα καλίου και βρωμιδίου, άλατα ιωδίου και μαγνησίου, σίδηρο, μαγγανικό οξύ και άλατα κοβαλτίου καθώς και αέρια υγρά: υδρόθειο, μεθάνιο, διοξείδιο του άνθρακα, ενώσεις αζώτου κ.λ.π.

 Οι θεραπευτικές ιδιότητες οφείλονται στην παρουσία βρωμιούχων και θειικών ενώσεων ηλεκτρολυτών στη λάσπη, οι οποίες βρίσκονται σε ορισμένη ποσότητα στον ορό ανθρώπινου αίματος και λεμφικού υγρού.

Ποια τα οφέλη της χρήσης της λάσπης

Μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις
Άλλες έρευνες διαπίστωσαν ότι οι ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με λάσπη πλούσια σε μέταλλα της Νεκράς Θάλασσας ανέφεραν μικρότερο πόνο στο γόνατο από οστεοαρθρίτιδα. Πολύ λιγότεροι ασθενείς που χρησιμοποίησαν  λάσπη χωρίς ανόργανα στοιχεία ανέφεραν βελτίωση. Η υψηλή συγκέντρωση των μετάλλων στη λάσπη της Νεκράς Θάλασσας βοηθάει στη μείωση των διάφορων πόνων και των πόνων του γόνατος με την τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος και τη χαλάρωση των νεύρων.
Βελτιώνει την εμφάνιση της επιδερμίδας
Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας μπορεί να βοηθήσει με το δέρμα του προσώπου που είναι ταλαιπωρημένο. Μπορεί να ενισχύσει την ελαστικότητα ενώ εξαλείφει τις ενοχλητικές γραμμές έκφρασης, τις ρυτίδες και τους πόρους που σηματοδοτούν τη συνολική εμφάνιση του δέρματός σας. Και όταν η λάσπη της  νεκράς θάλασσας στεγνώνει, αναρροφά τις τοξίνες κάνοντας το πρόσωπό σας να νιώθει ανάλαφρο και ανανεωμένο.
Θεραπεύει την Επιδερμίδα

Μελέτες  έδειξαν ότι η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας είναι χρήσιμη για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων, όπως η ψωρίαση, η ατοπική δερματίτιδα και η λεύκη, ειδικά όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με συμπληρωματικές θεραπείες όπως μπάνιο σε άλατα Νεκράς Θάλασσας, τις κρέμες ενυδάτωσης και ισορροπημένη έκθεση στον ήλιο.

Ανακουφίζει τα συμπτώματα δερματικών διαταραχών

Συμπτώματα δερματικών διαταραχών όπως η ψωρίαση, το έκζεμα και η ακμή μπορούν να αντιμετωπιστούν χρησιμοποιώντας τη λάσπη της Νεκράς Θάλασσας. Το πλούσιο μεταλλικό της περιεχόμενο επιταχύνει τη φυσική απολέπιση και αποκαθιστά την ισορροπία του pH του δέρματός σας. Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας δεν είναι ο μόνιμος θεραπευτής, αλλά η τακτική χρήση της μπορεί να προσφέρει φυσική ανακούφιση και να διατηρήσει την δερματική σας διαταραχή υπό έλεγχο.

Μειώνει την κυτταρίτιδα

Η λάσπη της Νεκρής Θάλασσας έχει υψηλή συγκέντρωση μετάλλων όπως το μαγνήσιο, το ασβέστιο και το κάλιο. Αυτά τα μέταλλα προάγουν την κυκλοφορία του αίματος, και χαλαρώνουν τα νεύρα. Η κυτταρίτιδα είναι το λίπος που προκαλεί εμφάνιση αυτή στο σώμα σας. Το λίπος και τα υγρά του σώματος παγιδεύονται στους ιστούς του δέρματος κοντά στην επιφάνεια του δέρματός σας. Το  μασάζ με  λάσπη Νεκράς Θάλασσας στις περιοχές με κυτταρίτιδα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και καθαρίζει τις τοξίνες από τους πόρους σας. Αυτό βοηθά στην εξισορρόπηση των εξογκωμάτων παρόμοιας εμφάνισης με φλοιό πορτοκαλιού, που προκαλούνται από την κυτταρίτιδα

Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος

Παρατηρήσατε ποτέ πώς μετά από ένα καθαρισμό με μάσκα προσώπου το δέρμα σας είναι κόκκινο; Αυτό συμβαίνει επειδή οι μάσκες προσώπου διεγείρουν τη ροή του αίματος και οι μάσκες σώματος ή τα περιτυλίγματα κάνουν το ίδιο πράγμα. Η κυκλοφορία βοηθάει να μεταφερθούν ζωτικά θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο στα κύτταρα σας και να απομακρύνουν τις τοξίνες και τα απόβλητα – όλα απαραίτητοι μηχανισμοί για την υγιή και φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων.

Illicit GK- φυσική λάσπη νεκράς θάλασσας.

Για να είναι επιτυχές το όφελος της θεραπείας της Νεκράς Θάλασσας στο σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που περιλαμβάνουν λάσπη Νεκράς Θάλασσας.

Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε ατόφια λάσπη, καθώς και πολλά προϊόντα τα οποία περιέχουν ποσότητά της. Όπως και να ‘χει η λάσπη νεκράς θάλασσας είναι ένα φυσικό προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από τη φροντίδα της επιδερμίδας σας.

Κλείσιμο

Illicit GK

SKIN CARE

Κλείσιμο

Είσοδος

Κλείσιμο

Καλάθι (0)

Το καλάθι είναι άδειο Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Illicit GK

SKIN CARE





EnglishGermanGreekRussian