Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
phone icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες +30 2311 212696

Δωρεάν μεταφορικά απο 60€ και πάνω

Γιατί είναι απαραίτητη η κρέμα νύχτας

Η περιποίηση του προσώπου είναι πολύ σημαντική για όσους ενδιαφέρονται να διατηρήσουν το δέρμα τους υγιές και νεανικό.Αυτό αφορά φυσικά και άντρες και γυναίκες. Όλοι μας δοκιμάζουμε αρκετές κρέμες, πολλά υποσχόμενες, συχνά όμως δεν εστιάζουμε στα προϊόντα περιποίησης νυκτός, γιατί πιθανότατα θεωρούμε την κρέμα νυκτός ως πολυτέλεια. Είναι βασικό να συνειδητοποιήσουμε ότι εάν θέλουμε να αποκτήσουμε ένα πιο υγιές και λαμπερό δέρμα, η τακτική περιποίηση της επιδερμίδας και η εφαρμογή της κρέμα νύχτας το βράδυ πριν κοιμηθούμε θα πρέπει να γίνει καθημερινή ρουτίνα.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις βραδινές ώρες , ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων διπλασιάζεται και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν, εκείνες τις ώρες να έχουμε προσφέρει στο δέρμα μας όλα τα απαραίτητα συστατικά, ώστε να καταφέρει να προχωρήσει στην ανάπλαση και εξυγίανση της επιδερμίδας μας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ξυπνήσουμε το πρωί με λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο. Μιλάμε λοιπόν για κρέμες που έχουν παρασκευαστεί ώστε να ενεργούν κατά την διάρκεια του ύπνου και να αναζωογονούν το δέρμα αναστρέφοντας την βλαπτική επίδραση του άγχους, της ηλικίας, της ηλιακής ακτινοβολίας και των περιβαλλοντικών ρύπων.

Ανάγκη περιποίησης νυκτός έχουν εξίσου και τα νεανικά δέρματα, παρόλο που επικρατεί η αντίθετη άποψη γι΄αυτό. Η ενυδάτωση και η περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου είναι απαραίτητη σε όλες τις ηλικίες. Οπότε και τα νεανικά δέρματα χρειάζονται κρέμα νυκτός, πιθανότατα ελαφρύτερης υφής, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και ενυδατικά συστατικά.

“Illicit GK” – LUXURY ME snail & kiwi σετ περιποίησης νύχτας

Βεβαίως μετά τα 30 η χρήση της κρέμας νυκτός είναι απαραίτητη ώστε να προληφθεί η γήρανση του δέρματος και η αφυδάτωση του και μετά τα 40 είναι καλό να χρησιμοποιούμε μια αντιρυτιδική, ενυδατική και συσφικτική κρέμα νυκτός για την περιποίηση των βαθιών ρυτίδων, την εξάλειψη των λεπτών γραμμών και της πρόληψη της χαλάρωσης.Σε αυτές τις ηλικίες είναι καλό να συνδυάζουμε την κρέμα μας με ένα serum για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Πέρα απ΄όλα αυτά όμως θα πρέπει να τονιστεί ότι πριν την όλη διαδικασία θα πρέπει να καθαρίζουμε καλά το πρόσωπό μας, είτε με ένα υγρό σαπούνι , είτε με γαλάκτωμα και λοσιόν καθαρισμού.
Συνεπώς, κατανοούμε ότι επιβάλλεται ο καλός καθαρισμός του προσώπου μας και η εφαρμογή της κατάλληλης κρέμας νυκτός πριν τον ύπνο ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

Κλείσιμο

Illicit GK

SKIN CARE

Κλείσιμο

Είσοδος

Κλείσιμο

Καλάθι (0)

Το καλάθι είναι άδειο Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Illicit GK

SKIN CARE





EnglishGermanGreekRussian