Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
phone icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες +30 2311 212696

Δωρεάν μεταφορικά απο 60€ και πάνω

Περιποίηση επιδερμίδας για τον άντρα…αυτό το ταμπού.

Όταν πρόκειται για την περιποίηση επιδερμίδας για τον άντρα για κάποιο λόγο υπάρχει ένα μεγάλο ταμπού. Λάθος. Για κάποιο λόγο, υπάρχει μία στόχευση προς τις γυναίκες, αν και η συσκευασία σε αυτά τα προϊόντα δεν υποδεικνύει ένα συγκεκριμένο κοινό όσο αφορά το φύλο. Έτσι οι άνδρες πιστεύουν ότι είναι γυναικεία υπόθεση να φροντίζουν το δέρμα τους και το θέμα της περιποίησης της επιδερμίδας είναι γι΄αυτούς ταμπού.

Δεν έχει σημασία η ηλικία, το φύλο ή τύπος δέρματος που έχετε. Το να φροντίζετε το σώμα σας είναι ζωτικής σημασίας για μια υγιή ζωή. Χρησιμοποιώντας μια απλή ενυδατική κρέμα ή καθαριστικό, διατηρείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο και διατηρείτε την ελαστικότητα του.

Τα μέσα ενημέρωσης έχουν κυρίως ευθύνη για αυτήν την αντίληψη. Υπάρχει ένα αυστηρό χάσμα στη διαφήμιση για τα “αρσενικά” και “θηλυκά” προϊόντα, κάνοντας δημόσια πλύση εγκεφάλου. Έτσι αφήνονουν τους άντρες να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ορισμένα προϊόντα επειδή είναι απλά…άνδρες. Κι όμως… μπορείτε και θα έπρεπε.

Τα προβλήματα που συχνά εμφανίζονται στην επιδερμίδα, έχουν κάνει πολλούς να αναρωτιούνται μήπως πρέπει να κάνουν κάτι παραπάνω ή να αρχίσουν να έχουν μία ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδα γενικά. Εάν το δέρμα σας φαίνεται και το αισθάνεστε υπέροχο, μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση της ψυχικής σας κατάστασης και της αυτοπεποίθησής σας, γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται πλέον να κρύβεστε πίσω από το θαμπό, ξηρό και φθαρμένο δέρμα.

Ψάχνετε λοιπόν για μια ρουτίνα φροντίδας του δέρματος  που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε μέρα; Εάν δεν έχετε ήδη μία είναι καιρός να αποκτήσετε! Τα καλά νέα είναι, δεν είστε ποτέ πολύ νέοι ή πολύ μεγάλοι για να ξεκινήσετε. Παρακάτω λοιπόν θα δούμε μερικά από τα πέντε βασικά βήματα που χρειάζεται να υιοθετήσεις καθημερινά για μία πιο υγιή επιδερμίδα.

Βήμα πρώτο: Καθαρισμός πρωί και βράδυ

Είναι ζωτικής σημασίας για τους άνδρες να καθαρίζουν τα πρόσωπά τους τακτικά. Το δέρμα των ανδρών τείνει να είναι πιο λιπαρό από εκείνο των γυναικών λόγω της αυξημένης παρουσίας των σμηγματογόνων αδένων. Επιπλέον,  οι αδένες τείνουν να είναι μεγαλύτεροι στους άνδρες, με αποτέλεσμα την ενισχυμένη παραγωγή σμήγματος.

Ιδανικά  θα πρέπει να πλένετε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα, μία φορά το πρωί και μία φορά το βράδυ. Παραπάνω φορές κινδυνεύετε να στεγνώσει το δέρμα σας. Η μόνη εξαίρεση θα πρέπει να είναι εάν ιδρώνετε αρκετά καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και πρέπει να αφαιρέσετε τον ιδρώτα.

Βήμα δεύτερο: Απολέπιση.

Η απολέπιση είναι η διαδικασία απομάκρυνσης νεκρών κυττάρων του δέρματος από το δέρμα. Υπό τις ιδανικές συνθήκες, το δέρμα σας είναι ικανό να απαλλαγεί από τα κύτταρα από μόνο του, αλλά δυστυχώς αυτό δεν γίνεται πάντα. Για να μπορέσετε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα scrub.

Οι περισσότεροι άντρες συνήθως χρειάζεται να χρησιμοποιούν ένα scrub μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, εάν το δέρμα σας είναι ιδιαίτερα λιπαρό, τότε ίσως χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε  τρεις φορές την εβδομάδα. Δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσετε πιο συχνά ή αλλιώς, διατρέχετε τον κίνδυνο να ξηράνετε το δέρμα σας.

Βήμα τρίτο: Εφαρμόστε έναν ορό για να αναπληρώσετε τα θρεπτικά συστατικά.

Ένας ορός προσώπου μπορεί να ενισχύσει σημαντικά το δέρμα σας με αντιγηραντικά , ενυδατικά, συσφικτικά, θρεπτικά ακόμα και συστατικά για να μειωθούν οι ρυτίδες σας. Ακόμα μπορεί να καταπολεμήσει την ακμή και την λιπαρότητα σημαντικά περισσότερο ακόμα και από μία κρέμα. Η αποτελεσματικότητα των ορών οφείλεται στην μεγάλη συγκέντρωση ενεργών συστατικών, κάτι που δεν συμβαίνει σε μία κρέμα, εκτός ελάχιστων περιπτώσεων. Όσο αφορά την χρήση του, θα πρέπει να εφαρμόζονται δύο φορές την ημέρα, πριν την κρέμα προσώπου και σε μικρή ποσότητα.

Βήμα τέταρτο: Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου με μία κρέμα.

Πρέπει να γνωρίζετε τη σημασία του να πίνετε αρκετό νερό την ημέρα. Πίνοντας τα συνιστώμενα οκτώ ποτήρια της ημέρας μπορεί να κάνει πολλά καλά για να βοηθήσει το δέρμα σας, αλλά αν χρειάζεστε μια επιπλέον ώθηση, τότε σκεφτείτε να προσθέσετε μια ενυδατική κρέμα στη ρουτίνα σας.Το νερό δεν αρκεί πάντα.

Θα πρέπει να εφαρμόσετε μια ενυδατική κρέμα μετά από κάθε φορά που πλένετε το πρόσωπό σας, πράγμα που σημαίνει δύο φορές την ημέρα. Η διατήρηση αυτής της διαδικασίας βοηθά να προστατευτεί το δέρμα σας από την περιβαλλοντική βλάβη.

Illicit GK “For Him” Perfectionist collection

Βήμα πέμπτο: Απέτρεψε τη γήρανση.

Όλα αυτά που είπαμε παραπάνω είναι ιδανικά για την περιποίηση του δέρματος σας, αλλά πρέπει να σκεφτείτε όλους τους άλλους τρόπους που τραυματίζετε καθημερινά το δέρμα σας. Με λίγη μακροπρόθεσμη σκέψη, μπορείτε να κρατήσετε πίσω τη διαδικασία γήρανσης. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση. Το κάπνισμα και η κατανάλωση υπερβολικής ζάχαρης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ανάπτυξης ρυτίδων σε νεαρή ηλικία. Ωστόσο, ακόμη και αν αποφεύγετε τον καπνό και διατηρείτε μια υγιεινή διατροφή, το δέρμα σας μπορεί ακόμα να αναπτύξει γραμμές αν ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο στον ήλιο απροστάτευτοι. Έτσι το αντηλιακό είναι ζωτικής σημασίας για να αποφευχθεί η γήρανση του δέρματος σας, γι ‘αυτό σας συνιστούμε να έχετε κάποιο αντηλιακό σε σας ανά πάσα στιγμή.

Πρέπει να εφαρμόσετε αντηλιακό 30 λεπτά πριν οποιαδήποτε έκθεση στον ήλιο. Αυτό δίνει την ουσία άφθονο χρόνο να απορροφήσει στο δέρμα για να το προστατεύσει. Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται μόνο να εφαρμόσουν αντηλιακό όταν είναι καλοκαίρι ή όταν έχει μόνο ήλιο. Κι όμως…ο ήλιος είναι ακόμα εκεί έξω και το μόνο που χρειάζεται είναι 15 λεπτά για να οδηγήσει σε φθορές κάθε είδους.

Κλείσιμο

Illicit GK

SKIN CARE

Κλείσιμο

Είσοδος

Κλείσιμο

Καλάθι (0)

Το καλάθι είναι άδειο Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Illicit GK

SKIN CARE





EnglishGermanGreekRussian