Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
phone icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες +30 2311 212696

Δωρεάν μεταφορικά απο 60€ και πάνω

Σκόνη μαργαριταριών για το δέρμα; Κι όμως….

Σκόνη μαργαριταριού για το δέρμα;

Σκόνη μαργαριταριών για το δέρμα; Κι όμως…. Θα αναρωτιέστε προφανώς τι δουλειά έχει η σκόνη μαργαριταριού μέσα σε ένα καλλυντικό προϊόν και τι ακριβώς οφέλη συναντάμε όσο αφορά την υγεία του δέρματος μας.
  Καταρχάς να πούμε ότι η σκόνη μαργαριταριού είναι ένα δημοφιλές συστατικό στα προϊόντα φροντίδας του δέρματος σήμερα, αλλά δεν είναι καινούριο. Χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Κινέζικη και Αγιουρβέντικ ιατρική. Η Wu Zetian, Κινέζα αυτοκράτειρα, υποτίθεται ότι χρησιμοποίησε τη σκόνη για να ομορφύνει το δέρμα της.
 Στην κινεζική ιατρική, η σκόνη λέγεται ότι αποτοξινώνει και χρησιμοποιείται ως αντιφλεγμονώδες και χαλαρωτικό. Στην αγιουρβεδική ιατρική, το μαργαριτάρι λέγεται ότι είναι αντίδοτο για το δηλητήριο, και χρησιμοποιήθηκε επίσης σε φίλτρα αγάπης.
 Η σκόνη μαργαριταριού περιέχει αμινοξέα, ασβέστιο και ιχνοστοιχεία και έχει πολλά υποτιθέμενα οφέλη για το δέρμα και την υγεία.
 Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς φτιάχνεται και χρησιμοποιείται, μαζί με τα οφέλη και τις πιθανές παρενέργειες.

Τι είναι όμως η σκόνη μαργαριταριών;

 Η σκόνη μαργαριταριού παρασκευάζεται με βρασμό μαργαριταριών φρέσκου ή θαλασσινού νερού  και ακολουθεί το άλεσμα των μαργαριταριών σε μια απαλή λεπτή σκόνη που είναι παρόμοια στην υφή με το αλεύρι.
Περιέχει τα ακόλουθα:

Αμινοξέα.  Αυτά τα δομικά στοιχεία πρωτεϊνών είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του σώματός μας. Διεγείρουν τα κύτταρα του δέρματος, ώστε να παράγουν κολλαγόνο, να προωθούν την κυτταρική επισκευή και ενυδάτωση και να προστατεύουν το δέρμα από τη ρύπανση και τα εξωτερικά στοιχεία.

Ιχνοστοιχεία. Η σκόνη περιέχει πάνω από 30 ιχνοστοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του μαγνησίου και του καλίου, τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της πηγής υγείας του δέρματος.

Υψηλά επίπεδα ασβεστίου. Το ασβέστιο προάγει την αναγέννηση του δέρματος και την υγρασία. Συμβάλλει επίσης στη ρύθμιση του κύκλου εργασιών από σμήγμα και κύτταρα.

Αντιοξειδωτικά. Η σκόνη μαργαριταριού λέγεται ότι ενισχύει δύο από τα πλέον άφθονα αντιοξειδωτικά: την υπεροξείδιο της διμουτάσης (SOD) και τη γλουταθειόνη.

Τα οφέλη για το δέρμα μας

Από πού να αρχίσουμε λοιπόν…..
  • Προσφέρει στην επιδερμίδα τα απαραίτητα αμινοξέα για την σύνθεση του κολλαγόνου.
  • Αφήνει το δέρμα απαλό και λείο.
  • Προσφέρει τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία στην επιδερμίδα.
  • Λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
  • Προλαμβάνει & προστατεύει από δυσχρωμίες και κηλίδες.
  • Εξισώνει τον τόνο του δέρματος.
  • Αποκαθιστά την ελαστικότητα.
  • Ενυδατώνει βαθιά και θρέφει την επιδερμίδα.
  • Ανακουφίζει και ηρεμεί.
  • Μειώνει την ερυθρότητα.
  • Μειώνει τους μεγάλους πόρους του προσώπου και εξισορροπεί το επίπεδο υγρασίας στην επιδερμίδα.
  • Κινητοποιεί την «superoxide dismutase», που είναι ένα ένζυμο που βρίσκεται φυσιολογικά στον οργανισμό και προφυλάσσει από τις ελεύθερες ρίζες.

Illicit GK 24K Gold & Pearl Mask
Κλείσιμο

Illicit GK

SKIN CARE

Κλείσιμο

Είσοδος

Κλείσιμο

Καλάθι (0)

Το καλάθι είναι άδειο Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Illicit GK

SKIN CARE





EnglishGermanGreekRussian