Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
phone icon

Τηλεφωνικές παραγγελίες +30 2311 212696

Δωρεάν μεταφορικά απο 60€ και πάνω

Φυσικό σφουγγάρι konjac με ενεργό άνθρακα και γιατί να το προτιμήσω.

 Το σφουγγάρι konjac , ένα 100% φυσικό προϊόν, είναι το νέο αγαπημένο trend της σύγχρονης βιομηχανίας της ομορφιάς.Γιατί όμως είναι τόσο ωφέλιμο για τον καθαρισμό του δέρματος μας; Οι λόγοι είναι πολλοί.

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο σφουγγάρι να ξεχωρίζει σίγουρα δεν είναι μόνο γιατί είναι πολύ απαλό και φιλικό προς την επιδερμίδα, αλλά και γιατί απομακρύνει ρύπους και σκόνη, τονώνει τη μικροκυκλοφορία, χάρη στο απαλό μασάζ που κάνει, αλλά κυρίως γιατί λειτουργεί σαν ένα ήπιο απολεπιστικό που καθαρίζει σε βάθος τους πόρους.Το μαύρο σφουγγάρι -το οποίο περιέχει ενεργό άνθρακα μπαμπού- απορροφά το παραπανίσιο σμήγμα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, εξισορροπεί και αποτρέπει τη συσσώρευση βακτηρίων.Και όλα αυτά ακόμα και χωρίς σαπούνι εφόσον το επιθυμείτε!

 Το όνομα Konjac προέρχεται από το ομώνυμο φυτό , ενδημικό της Ιαπωνίας, Κίνας και Νοτιοανατολικής Ασίας. Πρόκειται για ένα βολβό  με σημαντική θρεπτική αξία. Στα πλεονεκτήματά της η ικανότητα να απορροφά 100 έως 200 φορές το βάρος της , με αποτέλεσμα να σχηματίζει ένα τζελ. Στην Κίνα και την Ιαπωνία η ρίζα konjac αξιοποιείται ευρέως κυρίως για την υψηλή περιεκτικότητά της σε φυτικές ίνες και τις αποτοξινωτικές της ιδιότητες.

 Η διαδικασία μετατροπής του βολβού konjac στα γνωστά μας σφουγγαράκια καθαρισμού και ντεμακιγιάζ μοιάζει με τη διαδικασία προετοιμασίας του κέικ. Η ρίζα πολτοποιείται σε σκόνη και με την προσθήκη νερού πλάθεται σε μια «ζύμη». Στη συνέχεια, προστίθεται υδροξείδιο του ασβεστίου- σταθεροποιητικός παράγοντας-ψήνεται και στερεοποιείται. To αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας είναι ένα φυσικό προϊόν, 100% βιοδιασπώμενο, πολύ φιλικό στην επιδερμίδα. Στα συν και η πλούσια περιεκτικότητά του σε βιταμίνες και μέταλλα πολύτιμα όλα για την καλή υγεία της. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η αρχική του χρήση ήταν για την καθημερινή καθαριότητα των βρεφών.

Το πιο υπέροχο όμως με αυτό το σφουγγάρι είναι το γεγονός ότι είναι βιοδιασπώμενο και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, απλά γίνεται ένα με αυτό.Όσοι δε έχουν κομποστοποιητή, απλά το κάνουν λίπασμα για τα φυτά τους! Εσείς ακόμα να το δοκιμάσετε;

 

 

 

Κλείσιμο

Illicit GK

SKIN CARE

Κλείσιμο

Είσοδος

Κλείσιμο

Καλάθι (0)

Το καλάθι είναι άδειο Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Illicit GK

SKIN CARE





EnglishGermanGreekRussian